Άφιξη
Αναχώρηση
Δωμάτια
Άτομα

Εστιατόριο

Το εστιατόριο μας είναι γνωστό για την καλή ποιότητα των υλικών και την άρτια εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Είναι ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μετά το πλούσιο ελληνικό πρωινό, προσφέρει εκλεκτά παραδοσιακά γεύματα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, πλάι στο κύμα! Εξειδικεύεται στην ελληνική και μεσογειακή κουζίνα κυρίως στα θαλασσινά και στο φρέσκο ψάρι για τα οποία έχει αποσπάσει και βραβεία. Δεν λείπουν βέβαια και πολλές άλλες επιλογές στο μενού. Η οικογένεια "Γεωργαλά" έχει ιστορία στην εστίαση και στην γαστρονομία που ξεκινά το 1950 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να γνωριστούμε!

Κατεβάστε ή σκανάρετε για τα Μενού μας

28.04.2021
Georgalas Sun Beach Resort1
Georgalas Sun Beach Resort2
Georgalas Sun Beach Resort3
Georgalas Sun Beach Resort4

Εστιατόριο Γεωργαλάς

Το εστιατόριο λειτουργεί καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Εκτός του πλούσιου πρωινού που σερβίρεται μπορεί κανείς να απολαύσει εκλεκτά παραδοσιακά γεύματα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, με άριστο σέρβις, πλάι στο κύμα. Μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών ελληνικών ορεκτικών , φρέσκων θαλασσινών και ψαριών είναι οι προτάσεις μας για όλους τους εκλεκτούς μας επισκέπτες, που επιθυμούν να περάσουν εξαίσιες μέρες χαλάρωσης με αυξημένο γαστρονομικό ενδιαφέρον! Η εκπαίδευση του προσωπικού μας και η χρήση φρέσκων και ποιοτικών υλικών στην κουζίνα μας, μπορούν να σας εγγυηθούν ένα καταπληκτικό ταξίδι στον πανέμορφο κόσμο των γεύσεων.

  Το εστιατόριο Γεωργαλάς έχει Χρυσό βραβείο ποιότητας και γεύσης για το 2019 στην κατηγορία των θαλασσινών!

Ελληνικό Πρωινό
8:30 -10:30
Απολαύστε εξαίσια, παραδοσιακό και πλούσιο πρωινό σε ένα πολύ ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον με άψογη εξυπηρέτηση, κοντά στη θάλασσα.
Georgalas Sun Beach Resort5
Georgalas Sun Beach Resort6
Georgalas Sun Beach Resort7
Georgalas Sun Beach Resort8

Προσφορές