Άφιξη
Αναχώρηση
Δωμάτια
Άτομα

5 λόγοι για να ταξιδέψεις στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι

Η πανδημία και τα lockdowns μπορεί να έβαλαν ένα απότομο φρένο στα ταξίδια και τις εκδρομές μας. Στην Ελλάδα, όμως, το καλοκαίρι όλα αλλάζουν. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, η Ελλάδα θα ζήσει και θα αναπνεύσει και πάλι από τον τουρισμό της και άνθρωποι από όλον τον κόσμο, τηρώντας όσα προβλέπονται, θα προετοιμάσουν τα ταξίδια τους προς διάφορους προορισμούς της. Παρακάτω συγκεντρώσαμε 5 λόγους που σίγουρα θα σας πείσουν να προσθέσετε τη Χαλκιδική στα άμεσα, θερινά πλάνα σας.

Το καλοκαίρι διαρκεί παραπάνω από 2 ή 3 μήνες
Όσοι έχουν επισκεφθεί την Ελλάδα ή έχουν ταξιδέψει σε διάφορα μέρη της ξέρουν πολύ καλά τι εννοούμε. Η θερινή σεζόν σε πολλά μέρη της χώρας ξεκινά από τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο και συνεχίζεται μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου. Αυτό αμέσως δίνει τη δυνατότητα και σε όσους δεν συμπαθούν την πολυκοσμία, να ταξιδέψουν τους μήνες που οι συνθήκες είναι πιο ήρεμες.

Οι οικογενειακές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις κάνουν τη διαφορά
Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, έχει σημειωθεί μία στροφή των ταξιδιωτών προς μικρότερα καταλύματα, οικογενειακού χαρακτήρα. Στο Georgalas Sun Beach Resort εδώ και δύο γενιές διατηρούμε τη φιλοσοφία μας και την αγάπη για τη δουλειά μας, βάζοντας μεράκι σε κάθε λεπτομέρεια και έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την ασφάλειά σας.

Συνδυάζουμε εξερεύνηση και ξεκούραση
Στην Ελλάδα μπορεί κανείς να συνδυάσει και τα δύο, αρκεί να έχει καλή διάθεση. Για παράδειγμα, αν επισκεφθείτε το Georgalas Sun Beach Resort στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής μπορείτε να εξερευνήσετε σε πολύ κοντινή απόσταση το σπήλαιο των Πετραλώνων, το όρος Άθως, την αρχαία Βεργίνα αλλά και όλα τα αξιοθέατα που έχει να προσφέρει η Θεσσαλονίκη. Τις μέρες, όμως, που απλά δε θέλετε τίποτα άλλο πέρα από την χαλάρωση, μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία, Γεωπονικά.

Oι επιχειρήσεις τηρούν τα μέτρα προστασίας
Πρόκειται για ένα πολύ βασικό κριτήριο στην επιλογή ταξιδιωτικού προορισμού με τα νέα δεδομένα. Το Georgalas Sun Beach Resort είναι περήφανο για την πιστή τήρηση των μέτρων κατά την τουριστική περίοδο 2020 καθώς δεν υπήρξε ούτε ένα κρούσμα σε επισκέπτες και προσωπικό κατά την περίοδο λειτουργίας του. Με αυτό αποδεικνύεται η πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Το φαγητό
Άλλος ένας από τους βασικότερους λόγους για τους οποίους θα επισκεφθεί κανείς φέτος κάποιον ελληνικό προορισμό. Η Μεσογειακή κουζίνα βρίσκεται στο επίκεντρο με τις παραδοσιακές της γεύσεις και τα περιποιημένα πιάτα της. Στο Εστιατόριο Γεωργαλάς, μπορείτε να απολαύσετε φρέσκα ψάρια, θαλασσινά και παραλλαγές παραδοσιακών τοπικών συνταγών, από αγνές πρώτες ύλες.

5 λόγοι για να ταξιδέψεις στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι1

Προσφορές